spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

USR Șelimbăr – 300 de semnături au contat: Comunitatea decide

Știri din Județ

Publicitate

Filiala Locală USR Șelimbăr a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


În ședința de astăzi, Consiliul Local din Șelimbăr a votat în unanimitate lărgirea Străzii Doamna Stanca la 4 benzi, cu pistă de biciclete și trotuare. Acest proiect reprezintă o necesitate absolută pentru o străduță cu două benzi înguste care a devenit una dintre cele mai tranzitate artere din județul Sibiu.

Inițiativa de a propune acest proiect a venit din partea consilierului USR Daniel Vidrighin, care a susținut importanța acestui demers încă de la

începutul mandatului său de consilier, în urmă cu doi ani.

Proiectul de lărgire a străzii Doamna Stanca a fost adus în fața consilierilor locali din Șelimbăr pentru a treia oară. Fiind respins în trecut și considerat neimportant, de această dată implicarea comunității a făcut diferența.

Am strâns peste 300 de semnături de la locuitorii din zonă și probabil acest lucru a dat de gândit autorităților locale” a declarat inițiatorul proiectului, consilierul USR Daniel Vidrighin.

Următorul pas depinde foarte mult de Primăria Șelimbăr, iar etapele importante care trebuie realizate imediat sunt un Plan Urbanistic Zonal și începutul exproprierii pentru anumite părți din teren, apoi aprobarea investiției în sine. Dacă lucrurile se întâmplă într-un ritm susținut și există cu adevărat interes pentru realizarea proiectului, ar trebui ca anul viitor să înceapă lucrările propriu zise de lărgire.

Proiectul de lărgire a străzii Doamna Stanca este un exemplu concret de cum implicarea comunității poate face diferența într-un proces decizional important pentru dezvoltarea orașului. Acesta va fi un proiect benefic pentru întreaga comunitate din Șelimbăr dar și din județul Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri