17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Reacție acidă din partea șefului Poliției Sibiu: „Ați vrea să fiți coleg cu doi polițiști de care își bate joc un oarecare?!”

Știri din Județ

Șeful Poliției Sibiu, chestorul de poliție Tiberiu – Iulian Ivancea, a reacționat acid la întrebarea jurnaliștilor referitoare la cazul celor doi polițiști dați afară.


Acum aproximativ jumătate de an, un șofer beat, dus la Biroul Rutier Sibiu pentru cercetări, le-a sustras cheia și apoi autospecială de Poliție. Acesta a gonit cu mașina prin oraș, ba chiar a și oprit alți șoferi în trafic.

Publicitate

„Ați vrea să fiți coleg cu doi polițiști de care își bate joc un oarecare, umilindu-i în cel mai rău mod posibil?! a declarat Șeful Poliției Sibiu

Mai exact, un tânăr de 23 de ani din Roșia a fost depistat în cursul nopții conducând un autoturism neînmatriculat pe strada Banatului din municipiul Sibiu. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.Acesta a fost condus la sediul Biroului Rutier Sibiu pentru cercetări. Însă acolo, bărbatul a decis ca în jurul orei 2:40, să sustragă o autospecială de Poliție aflată în fața Biroului Rutier Sibiu și să gonească cu ea prin municipiul Sibiu, deși era băut și punea siguranța rutieră în pericol. Mai mult, acesta a încercat să legitimeze un alt șofer ce era parcat pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiu. Nu se cunoaște momentan dacă autospecială avea cheile uitate în contact sau dacă hoțul a forțat sistemul de pornire.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic