spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Reacție acidă din partea șefului Poliției Sibiu: „Ați vrea să fiți coleg cu doi polițiști de care își bate joc un oarecare?!”

Știri din Județ

Publicitate

Șeful Poliției Sibiu, chestorul de poliție Tiberiu – Iulian Ivancea, a reacționat acid la întrebarea jurnaliștilor referitoare la cazul celor doi polițiști dați afară.


Acum aproximativ jumătate de an, un șofer beat, dus la Biroul Rutier Sibiu pentru cercetări, le-a sustras cheia și apoi autospecială de Poliție. Acesta a gonit cu mașina prin oraș, ba chiar a și oprit alți șoferi în trafic.

„Ați vrea să fiți coleg cu doi polițiști de care își bate joc un oarecare, umilindu-i în cel mai rău mod posibil?! a declarat Șeful Poliției Sibiu

Mai exact, un tânăr de 23 de ani din Roșia a fost depistat în cursul nopții conducând un autoturism neînmatriculat pe strada Banatului din municipiul Sibiu. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.Acesta a fost condus la sediul Biroului Rutier Sibiu pentru cercetări. Însă acolo, bărbatul a decis ca în jurul orei 2:40, să sustragă o autospecială de Poliție aflată în fața Biroului Rutier Sibiu și să gonească cu ea prin municipiul Sibiu, deși era băut și punea siguranța rutieră în pericol. Mai mult, acesta a încercat să legitimeze un alt șofer ce era parcat pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiu. Nu se cunoaște momentan dacă autospecială avea cheile uitate în contact sau dacă hoțul a forțat sistemul de pornire.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…