spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

DIN NOU! Zeci de amenzi și permise suspendate în județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


În perioada 03 – 05 martie, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, au fost constatate 22 de infracțiuni la regimul rutier, au fost reținute 60 de permise de conducere, au fost retrase 30 de certificate de înmatriculare și au fost aplicate 650 de sancțiuni contravenționale în valoare de 207.000 de lei.

Exemple:

La data de 4 martie,în jurul orei 15:30, pe DJ 102D, în afara localității Chirpăr, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus de către o tânără în vârstă de 19 ani, locul din dreapta fiind ocupat de către tatăl acesteia, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că tânăra nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La aceeași dată, în jurul orei 23:50, pe raza localității Șelimbăr, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Vaslui. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat pozitiv, cu o concentrație de 0,41 mg/l alcool în aerul pur expirat.

O zi mai târziu, în jurul orei 00:15, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe Bulevardul Corneliu Coposu de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Ludoș. Cel aflat la volan le-a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autorități străine, document care prezenta indicii că ar fi fals. De asemenea, din verificările efectuate a rezultat faptul că tânărul nu figurează ca deținător al dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mai mult decât atât, testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la canabis.

Și în jurul orei 12:30, pe raza localității Arpașu de Jos, polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un localnic în vârstă de 26 de ani. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

Probleme au fost depistate și pe raza localității Copșa Mică. Polițiștii au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un localnic în vârstă de 19 de ani. Întrucât polițiștii au constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului