14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Dispariție după dispariție, în județul Sibiu. Bogdan nu mai poate fi contactat

Știri din Județ

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 34 de ani, pe care familia nu l-a mai putut contacta din cursul lunii septembrie 2022. Pe raza județului Sibiu, în ultima perioadă, apelurile media cu privire la persoanele dispărute s-au înmulțit considerabil. Fie se fuge din dragoste, fie persoanele muncesc în zone fără semnal GSM sau în străinătate.


Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 13 martie, o femeie din municipiul Sibiu a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, din data de 10 septembrie 2022, nu l-a mai putut contacta pe fiul său, MUNTEAN BOGDAN, în vârstă de 34 de ani, aflat la momentul respectiv în orașul Napoli, Italia.

Semnalmente: înălțime 180 cm, greutate 55 – 60 kg, părscurt, brunet, ochi căprui, ten alb.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care bărbatul le-ar fi purtat.

Semne particulare: persoana în cauză prezintă o cicatrice post – operatorie, de aproximativ 30 de cm, între stern și buric.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbatsunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri