spot_img
12.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Nicu Ștefănuță a devenit primul europarlamentar român afiliat la Grupul Verzilor

Știri din Județ

Publicitate

Nicu Ștefănuță, europarlamentar sibian a vorbit presei astăzi despre motive trecerii sale la Grupul Verzilor în Parlamentul European. „Pentru mine este foarte important ca această lume care crede în sănătate, în economia viitorului, în orașe mai verzi să aibă reprezentare.” a declarat Ștefănuță.

El a precizat că nu s-a înscris în niciun partid ecologist românesc. Din contră, el a anunțat o nouă construcție pe care o facilitează în mediul politic național și local. El nu a dorit să dea detalii încă, dar a spus că sunt și alți oameni importanți dornici să participe la acest proiect. „Nu sunt un ecologist verde care îmbrățișează copaci” a spus Ștefănuță.

Ștefănuță a spus că a adus la București de curând liderii Verzilor europeni. El a spus că actualele partide cu temă ecologistă sunt mai mult satelitare la PSD și PNL. Ștefănuță a lăsat să se înțeleagă că are girul Verzilor europeni pentru o construcție nouă politică.

„M-am săturat de clasa politică românească, care are un obicei din a submina pe oricine vrea să facă ceva. Eu sunt omul construcției.” a spus Ștefănuță.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda