26.2 C
Sibiu
duminică, 23 iunie, 2024

Situația desfășurării simulării examenului de Evaluare Națională 2023 la limba și literatura română

Știri din Județ

Astăzi, în unitățile de învățământ cu clase gimnaziale din județul Sibiu a fost susținută simularea probei de limba și literatura română din cadrul examenului de Evaluare Națională 2023 pentru absolvenții clasei a VIII-a.

Din cei 3.715 elevi care puteau susține această simulare au fost prezenți 3.367 elevi (91,12%) și 348 elevi (8,88%) au absentat.

Publicitate

137 elevi, din totalul celor 3.852 elevi elevi înscriși în clasa a VIII-a sunt elevi cu certificat CES care pot participa la simularea examenului EN8 2023 doar la cererea părintelui.  

Nu au existat probleme în privința organizării simulării la această probă. Toate unitățile de învățământ cu clase gimnaziale putând accesa, multiplica și distribui subiectele la timp. Nu au fost raportate situații de elevi cu probleme de sănătate în timpul desfășurării probei sau elevi eliminați din examen.

Următoarele etape ale simulării examenului de Evaluare Națională 2023 pentru absolvenții clasei a VIII-a se vor desfășura în zilele de 21 (matematică) și 22 martie (limba și literatura maternă).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turist salvat de Salvamont Sibiu

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Val de praf saharian peste județul Sibiu

Fată de 15 ani din Sibiu, dispărută

CSC Șelimbăr s-a despărțit de trei jucători

Bărbat dispărut din Miercurea Sibiului

Bărbat dispărut din Sibiu

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat