spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Consiliul Județean Sibiu premiază performanța la Gala Sportului 2023

Știri din Județ

Publicitate

• Publicul larg este invitat la sărbătoarea sportului sibian


Sportivii și antrenorii sibieni cu rezultate deosebite la competițiile naționale și internaționale în anul 2022, vor fi premiați de Consiliul Județean Sibiu în cadrul celei de-a patra ediții a Galei Sportului.

Evenimentul va avea loc la Sala Transilvania, joi, 23 martie ac, cu începere de la ora 17,00, accesul publicului fiind liber.

„Munca celor care susțin și promovează performanța în sport merită recunoașterea publică. Rezultatele pe care sportivii sibieni le-au obținut în anul 2022 ne-au oferit multe motive de mândrie și acum este rândul nostru să le mulțumim public pentru acestea. Invit publicul larg să ne fie alături la această sărbătoare a sportului sibian și să-i aplaudăm încă o dată pe cei mai buni dintre cei buni”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

În cadrul Galei Sportului vor fi acordate diplome și trofee pentru următoarele categorii:

✓ Sportivi olimpici

✓ Antrenori sportivi olimpici

✓ Sportivi neolimpici

✓ Antrenori sportivi neolimpici

✓ Tinere speranțe

✓ Premii pentru întreaga carieră

✓ Ambasador al sportului

✓ Premii speciale

De asemenea, cinci administrații publice locale vor fi premiate pentru implicarea deosebită în dezvoltarea infrastructurii de sport.

Fondul de premiere, aprobat prin HCJ nr. 17/26.01.2023, este de 100.000 de lei, la care se adaugă flori, diplome și trofee pentru fiecare premiant.

Evenimentul va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Sibiu, iar pe durata desfășurării Galei, accesul în parcarea Sălii Transilvania va fi gratuit.

Sursa foto: Arhiva

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri