spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Pericol public! Un sibian beat și fără permis s-a răsturnat cu mașina la Mediaș

Știri din Județ

Publicitate

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Blăjel, s-a urcat la volanul unei mașini deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu deținea nici permis de conducere.


Din cauza vitezei excesive, acesta s-a răsturnat cu mașina pe DN 14A, la ieșirea din municipiul Mediaș spre Blăjel. Doi pasageri, un minor în vârstă de 4 ani și un bărbat în vârstă de 32 de ani, au suferit vătămări corporale. Copilul a suferit fractură de femur, traumatism facial, dar și mai multe excoriații. Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral și multiple contuzii

Conducătorul auto nu deține permis de conducere, iar testarea sa alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În zonă se circulă îngreunat.

„SAJ SIBIU a trimis un echipaj de tip B pe DN 14 ,la ieșite din Medias spre Blajel la un accident rutier ,unde un autoturism a ieșit în decor,răsturnandu-se. Echipajele SAJ și ISU au găsit la fata locului 4 pasageri , 3 adulti și un copil de 4 ani. Echipajul SAJ ,a asistat băiatul , care a suferit în urma accidentului o fractura de femur,traumatism facial,mai multe excoriatii și a fost transportat impreuna cu tatal la CPU Medias. ISU ,a transportat la spital un bărbat iar restul pasagerilor refuza transportul la spital.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DN14 la ieșirea din localitatea Mediaș spre Blajel, la un accident rutier.
Echipajul medical a evaluat medical 4 persoane implicate in accident. 3 adulți și un copil. Copilul a fost preluat de echipajul SAJ, venit în sprijin și transportat la spitalul Mediaș cu fractura de femur, fiind însoțit de tată.
Un bărbat în vârstă de 32 de ani cu traumatism cranio-cerebral și multiple contuzii este transportat la echipajul SMURD la spitalul Mediaș. Celelalte două persoane au fost evaluate medical și refuză transportul la spital.”
Sg. maj. Andreea Ștefan – ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri