0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Echipa Adi Eco Sibiu alături de elevi în cadrul programului “Săptămâna Verde”

Știri din Județ

Adi Eco Sibiu și super-eroii colectării selective, Tanti Rezi, Miticlă, PETrică, Mărie-Hârtie și BIOrel au luat parte la acțiunile din cadrul programului “Săptămâna Verde”.


Joi, 30 martie, aproximativ 700 de copii, elevi ai Liceului Teoretic Constantin Noica Sibiu au participat la un maraton de activități specifice programului „Săptămâna verde”.

La această întâlnire a participat echipa Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Eco Sibiu , Agentia pentru Protectia Mediului Sibiu și nu în ultimul rând echipa Garda de Mediu Sibiu .

Toată lumea a venit pregătită să petreacă timp de calitate în compania noastră.

Am citit bucuria și entuziasmul pe fețele lor, atunci când alături de noi au venit și super eroii colectării selective care i -au ajutat pe cei mici să rețină mai ușor culorile recipientelor colectării selective, dar și ce deșeu punem.în fiecare pubela.

După ce au discutat și s-au distrat cu eroii colectării selective, cei mici au vizionat filmulețe în care aceeași eroi incercau să întărească informațiile primite în sala de sport.

În timp ce clasele primare se aflau în sala de sport, elevii din gimnaziu au primit în clasele lor vizita celor de la instituțiile specializate pe protecția mediului înconjurător” – transmite echipa Adi Eco Sibiu.

Echipei i s-a alăturat încă 700 de protectori și iubitori ai naturii coordonați de Consiliul Școlar al Elevilor Liceul Teoretic „Constantin Noica” Sibiu .

“Încet, încet echipa noastră devine din ce în ce mai mare, informațiile corecte ajung la copii și de la copii ajung și la părinți, bunici.

O misiune grea, dar minunată am avut astăzi noi, cei care am încercat să le trezim elevilor dorința de a face fapte bune, de a ocroti planeta și mediul înconjurător și de a colecta selectiv deșeurile.

Au strigat în cor că nu e greu să colectăm selectiv deșeurile, dar de cele mai multe ori comoditatea primează.

Proiectul „Schimbarea începe cu tine” s-a transformat în ” Unde’s mulți puterea crește și planeta întinerește” și nu ne oprim aici, vrem să cooptăm cât mai multe școli în demersul nostru verde.

Mulțumim tuturor celor imllicați în proiectul nostru! Mulțumim elevilor, cadrelor didactice și în special voluntarilor” -au adăugat reprezentanții echipei Adi Eco Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș