spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Aniversarea a 74 de ani de la înființarea NATO, sărbătorită la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Evenimentul dedicat Zilei NATO cu prilejul aniversării a 74 de ani de existență și celebrarea a 19 ani de la aderarea României la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, s-a desfășurat astăzi, 4 aprilie 2023 la Comandamentul Corpului Multinațional de Sud-Est de la Sibiu.

La eveniment au participat prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu și președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.


“NATO este un aliat puternic și solidar, care a oferit protecție și siguranță pentru țările membre. Acest parteneriat a permis statelor membre să colaboreze în domeniul securității, să împărtășească expertiza și să acționeze împreună pentru a face față provocărilor globale” – a declarat prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu


În prezent, NATO rămâne în centrul răspunsului global la amenințările adresate securității, inclusiv terorismul, instabilitatea regională și proliferarea armelor de distrugere în masă. În plus, Alianța a jucat și joacă un rol important în sprijinirea eforturilor de pace și securitate la nivel global.

„Urez ani mulți și eficienți Organizației Tratatului Atlanticului de Nord și am convingerea că județul nostru va deveni o a doua casă pentru mulți dintre ofițerii Comandamentului de la Sibiu!”, a transmis Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri