0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

FOTO: O ceartă într-o familie din Avrig se putea termina tragic. Femeia a fost salvată

Știri din Județ

O ceartă între doi soți din Avrig se putea termina tragic după ce femeia, în disperarea de a scăpa de soț, a căzut de la etaj. La fața locului au intervenit polițiștii sibieni, pompierii și medici ISU SIBIU.


Conform primelor date, între cei doi soți ar fi izbucnit un conflict, femeia în vârstă de 22 de ani încercând să iasă din apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe prin exteriorul balconului, cu intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare. Incidentul s-a petrecut pe strada Brukenthal din Avrig.

În urma impactului cu sârmele de rufe situate la etajul al doilea, femeia a suferit o ușoară hipotermie și un traumatism cranio-cerebral.

Soțul acesteia, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost identificat de polițiști în interiorul apartamentului în care cei doi domiciliază.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență pe strada Brukenthal din Avrig, pentru a salva o persoană căzută de la etajul 3 al unui imobil și rămasă imobilizată în sârmele de rufe situate la etajul 2 al imobilului. Femeia în vârstă de 22 de ani a fost salvată de pompieri și predată echipajului SMURD sosit la fața locului pentru îngrijiri medicale. Femeia a fost transportată la UPU Sibiu conștientă cu o ușoară hipotermie și un traumatism cranio-cerebral.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș