0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Accident lângă Aeroportul Sibiu. Avarii la un autobuz și două mașini

Știri din Județ

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp la intersecția străzilor Europa Unită cu Munchen, din municipiul Sibiu.


Din investigațiile preliminare a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autobuz, pe strada Munchen, un sibian în vârstă de 52 de ani a pătruns în intersecția cu strada Europa Unită fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă de către un sibian în vârstă de 25 de ani, autoturism pe care l-a proiectat ulterior în alt autoturism parcat în apropierea intersecției.

În urma impactului, șoferul în vârstă de 25 de ani a suferit o plagă la nivelul ochiului și un traumatism cranio-cerebral. În autobuz se aflau doi pasageri care nu au suferit vătămări corporale.

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit în această seară în municipiul Sibiu pe strada Europa Unită, la un accident rutier în care a fost implicat un autobuz de transport public și două autoturisme. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 25 de ani, care este transportat la UPU Sibiu conștient, având o plagă la nivelul ochiului și un traumatism cranio-cerebral.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU,Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș