spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Ajută Banca pentru Alimente să ia o dubiță pentru județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

În timp ce sute de oameni din județul Sibiul se confruntă cu insecuritatea alimentară, cantități semnificative de alimente sunt risipite în industrie. Banca pentru Alimente Cluj și-a propus să schimbe această situație și donează deja tone de alimente prin intermediul organizațiilor partenere din județul Sibiu. Dar transportul se face de la Turda, unde este sediul logistic.


„În cadrul unei campanii de fundraising, dorim să strângem fonduri pentru o nouă dubiță dedicată județului Sibiu. Această dubiță va transporta alimentele donate de furnizori (agenți economici) către organizațiile non-profit ce au în grija persoanele în nevoie. Prin această inițiativă, dorim să reducem risipa alimentară și să ajutăm comunitățile defavorizate din zonă. Fiecare leu contează și poate face o diferență în viața cuiva” a declarat Roxana Mihuț, Banca pentru Alimente Regională Cluj. Cei care doresc să doneze bani pentru achiziția dubiței o pot face pe pagina special creată.

Banca pentru Alimente Cluj colectează surplusul de alimente de la agenți economici și îl distribuie către ONG-uri ce au în grijă persoane defavorizate, în risc de sărăcie și excluziune socială. În prezent acoperă 4 județe: Cluj, Alba, Sibiu și Bistrița-Năsăud. De la constituire până în prezent, am salvat de la risipă 2.096 tone de hrană.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda