18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

USR Sibiu, despre pericolul crescut în trafic, din cauza lipsei iluminatului a două drumuri județene (C.P)

Știri din Județ

Filiala Județeană USR Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat se presă:

Comunitatea locală din zona Cisnădioara-Cisnădie se confruntă de ceva vreme cu un pericol crescut în trafic, mai ales în timpul nopții și în condiții meteo nefavorabile, din cauza lipsei iluminatului și semnalizării corespunzătoare la intersecția drumurilor 106A (DJ 106 A: Sibiu – Paltinis) și 106D (DJ 106D: Cisnădie – Cisnădioara). O intersecție cunoscută de toți sibienii, fiind vorba de o zonă foarte circulată.

Odată cu dezvoltarea imobiliară din zonă, traficul s-a intensificat, crescând riscul de accidente. În acest context, grupul de consilieri USR a solicitat autorităților județene să ia măsuri urgente pentru instalarea unui stâlp de iluminat și a plăcuțelor de semnalizare corespunzătoare, pentru a proteja siguranța participanților la trafic.

“Este necesară o soluție rapidă pentru a preveni accidentele și pentru a asigura circulația în condiții de siguranță în această zonă intens circulată. Am făcut ieri o interpelare oficială către Consiliul Județean pentru că deși e o problema veche, ea încă nu a fost rezolvată. În special pe timp de noapte sau în condiții meteo nefavorabile, intersecția respectivă este un pericol” a declarat consilierul județean Ruxandra Cibu Deaconu, președinta USR Sibiu.

În urma acestei solicitări, se așteaptă ca autoritățile să ia în considerare această problemă și să găsească o soluție rapidă și eficientă pentru instalarea iluminatului și semnalizării corespunzătoare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc