26.2 C
Sibiu
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Femeia lovită de o mașină pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu a fost operată de urgență

Știri din Județ

Femeia în vârstă de 64 de ani, ce a fost lovită brutal de o mașină în timp ce traversa regulamentar pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu a fost operată.


Conform martorilor, femeia traversa strada alături de câinele său. Din cauza vitezei, un șofer nu a mai putut opri la timp și a lovit-o pe femeie. Șoferul mașinii înmatriculate în județul Sibiu s-a oprit după aproximativ 30 de metri, în parcarea de pe partea dreaptă a carosabilului.

Publicitate

În urma impactului, femeia a suferit multiple fracturi și contuzii. A suferit o intervenție chirurgicală de urgență și a fost internată în Secția Anestezie Terapie Intensivă (ATI) ca pacientă a secției Ortopedie. Pacienta se află în continuare în ATI, este momentan stabilă.

Șoferul este un sibian în vârstă de 19 ani iar femeia este din județul Prahova.

„Pacienta a fost adusă politraumatizată, fiind diagnosticată cu multiple fracturi și contuzii. A suferit o intervenție chirurgicală de urgență și a fost internată în Secția Anestezie Terapie Intensivă (ATI) ca pacientă a secției Ortopedie. Pacienta se află în continuare în ATI, este momentan stabilă și va fi ținută în continuare sub observație și tratament.” transmit reprezentanții Spitalului județean Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turist salvat de Salvamont Sibiu

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Val de praf saharian peste județul Sibiu

Fată de 15 ani din Sibiu, dispărută

CSC Șelimbăr s-a despărțit de trei jucători

Bărbat dispărut din Miercurea Sibiului

Bărbat dispărut din Sibiu

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat

Anunț important de la Ministerul Culturii