spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Au început înscrierile pentru cursa caritabilă “Crosul Agnitei”

Știri din Județ

Publicitate

Pe 24 iunie, Primăria Agnita și Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, în parteneriat cu Harting RO Automotive, vor organiza Crosul Agnitei.

Prin acest eveniment organizatorii își propun să ofere comunității o competiție sportivă ce are ca scop atât promovarea unui stil de viață sănătos, cât și strângerea de fonduri pentru proiecte ale orașului.

În acest an, 𝗰𝗮𝘂𝘇𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗹𝗲𝗿𝗴ă𝗺 î𝗻 𝗔𝗴𝗻𝗶𝘁𝗮 este dedicată amenajării unui loc de joacă pentru copiii din localitatea Ruja.

Crosul Agnitei este o cursă caritabilă care are ca scop strângerea de fonduri pentru diverse cauze nobile. În cadrul acestei ediții, cauza nobilă pentru care alergăm este amenajarea unui loc de joacă în localitatea Ruja.

Locurile de joacă sunt esențiale pentru dezvoltarea copiilor, deoarece le oferă oportunități pentru a se juca, socializa și a se bucura de activități în aer liber.

Amenajarea unui loc de joacă în localitatea Ruja va oferi copiilor din zonă un spațiu sigur și atractiv pentru a se juca și a petrece timpul liber. Acest loc de joacă va fi un loc unde copiii se pot distra și juca într-un mediu adecvat, fără riscuri pentru sănătatea lor.

Prin participarea la Crosul Agnitei, putem ajuta la strângerea de fonduri pentru acest proiect nobil și putem contribui la îmbunătățirea vieții copiilor din localitatea Ruja. Alergând la cros și donând pentru cauza nobilă, putem face o diferență semnificativă în comunitatea noastră și putem oferi copiilor șansa de a se bucura de o copilărie sănătoasă și fericită

𝗖𝗿𝗼𝘀𝘂𝗹 𝗔𝗴𝗻𝗶𝘁𝗲𝗶 𝘃ă 𝗽𝗿𝗼𝗽𝘂𝗻𝗲 𝗱𝗼𝘂ă 𝘁𝗿𝗮𝘀𝗲𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗹𝗲𝗿𝗴𝗮𝗿𝗲:

Cursa de 10 km – taxă de participare de 100 lei

Se vor acorda premii pentru categoriile masculin și feminin astfel: locul 1 (750 lei), locul 2 (600 lei), locul 3 (450 lei)

Cursa de 5 km – taxă de participare de 75 lei.

Se vor acorda premii pentru categoriile masculin și feminin astfel: locul 1 (500 lei), locul 2 (400 lei), locul 3 (300 lei)

Special pentru copii, vom organiza trasee pe grupe de vârstă astfel:

– 4-6 ani

– 7-8 ani

– 9-12 ani

Taxa de participare este de 35 lei.

Înscrierile pentru 𝗖𝗿𝗼𝘀𝘂𝗹 𝗔𝗴𝗻𝗶𝘁𝗲𝗶 – 𝗔𝗹𝗲𝗮𝗿𝗴ă î𝗻 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗥𝗼𝗺â𝗻𝗶𝗲𝗶! încep de astăzi, pe platforma dedicată evenimentului nostru – https://racehub.ro/register/agnita2023

”Crosul Agnitei – Aleargă în Centrul României!” este un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu, în cadrul Agendei Sportive 2023 a județului Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă