spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Ce carne punem pe grătar vara aceasta? (P)

Știri din Județ

Publicitate

Sosirea verii aduce cu ea dorinta de a petrece cat mai mult timp in aer liber alaturi de prieteni sau familie si in jurul unei mese pline de preparate delicioase.


Astfel, experienta culinara de pe aragazul din interiorul bucatariei este inlocuita de un gratar apetisant, pe care sfaraie carnea ta favorita. Tipul carnii pe care alegi sa il prepari trebuie ales cu atentie si in functie de rezultatul final pe care ti-l doresti, deoarece nu toate carnurile sunt ideale pentru grill.

Carne de porc, pregatita pe un gratar electric pe terasa unei locuinte.

Pe langa asta, este esential sa detii un gratar care permite gatirea tipurilor tale de carne favorite, inainte de a alege efectiv carnea. Catalogul PE FOC vine cu o gama variata de modele grill profesionale, variante pe carbuni, modele gratar electric sau pe gaz, dintre care poti opta pentru produsul ideal experientei culinare dorite. Asadar, hai sa vedem care sunt cele mai potrivite tipuri de carne pe care le poti pregati la gratar vara aceasta:

1. Carne de vita. Daca preferi carnea rosie, de vita, e important sa optezi pentru tipurile care se adapteaza procesului de gatit pe grill. Astfel, iti recomandam sa optezi pentru bucati de muschiulet, antricot, muschi, fasii sau coaste de vita. Aceste tipuri de carne de vita te vor ajuta sa obtii un rezultat rafinat, un preparat suculent si cu textura potrivita. Procesul de gatire a carnii de vita este de asemenea foarte important, in special modul in care intorci carnea pe gratar. Asigura-te ca detii ustensile gratar potrivite ca preparatul sa iasa exact asa cum iti doresti!

Piatra de pizza si alte preparate, cu manere, pentru gratar carbuni

2. Carne de porc. In ce priveste carnea de porc, poti alege dintr-o varietate larga de tipuri dintre care nu trebuie sa lipseasca slanina si coasta. Poti opta, de asemenea, pentru derivate din carnea de porc, cum ar fi carnatii si micii, si care pot fi gatiti intr-un mod foarte rapid si usor pe grill.

3. Carne de pui. Foarte multi, atunci cand au in minte experienta unui grill bine facut, prefera tipurile mai slabe de carne, cum ar fi cea de pui. Puiul este o piesa de rezistenta dintr-un gratar bine facut, iar aici specificam in primul rand pulpele de pui. Acestea sunt cel mai usor de gatit pe gratar, iar rezultatul este unul fraged si suculent. In ce priveste pieptul de pui, este un tip de carne mai tare iar, prajit, poate obtine o textura mai uscata.

4. Carne de peste. Pestele poate fi un alt preparat desavarsit la gratar atunci cand stii sa alegi cel mai bun tip de carne. Vei dori ca textura carnii de peste sa fie una ferma si carnoasa, si sa nu se desprinda sau sa se lipeasca pe gratar. Este foarte important ca, in primul rand, sa stii cum se face pestele la gratar, astfel incat rezultatul sa fie cel asteptat. Pe langa asta, iti recomandam sa optezi pentru tipuri de peste care merg perfect pe grill, cum ar fi tonul, somonul, bibanul sau pestele spada.

Peste gatit pe gratar cu carbuni profesional

Vara se apropie cu pasi repezi si este momentul oportun de a te bucura de toate tipurile tale de carne preferate la grill! Pentru asta, vei avea nevoie de un aliat de incredere in experienta culinara. In catalogul PE FOC vei descoperi o gama variata de modele gratar profesional, ustensile de gratar si alte accesorii esentiale in procesul de gatit. Achizitioneaza produsele preferate si beneficiezi de transport asigurat la tine acasa, precum si de consultanta gratuita pe site.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…