spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Polițiștii rutieri sibieni sunt la datorie: Au depistat șoferi băuți, drogați și fără permise de conducere

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


Astfel, la data de 21 aprilie,în jurul orei 09:45, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1, în zona PC Veștem, de către un bărbat în vârstă de 59 de ani, domiciliat în Tălmăcel. Testarea bărbatului cu aparatul etilometru a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, în jurul orei 1:,30, în municipiul Mediaș, polițiștii rutieri medieșeni au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Aurel Vlaicu de către un localnic în vârstă de 50 de ani. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat un rezultat de

O zi mai târziu, în jurul orei 18:30, pe DN 1, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus în zona Veștem de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din aceeași localitate. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, testarea persoanei în cauză cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină.

La data de 23 aprilie, în jurul orei 05:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au observat și au oprit un autoturism condus haotic pe Calea Dumbrăvii, autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Harghita. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul condusese autoturismul fără consimțământul proprietarului mașinii.

Probleme au fost găsite și pe raza localității Laslea, atunci când polițiștii din cadrul Postului de Poliție Laslea au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 143A de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Mureș. Testarea șoferului cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri