spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Proxenet reținut la Sibiu. Obliga o femeie să se prostitueze

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Prahova, domiciliat fără forme legale în municipiul Sibiu.


În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada noiembrie 2022 – aprilie 2023, ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către o femeie din județul Dâmbovița, solicitându-i acesteia sumele de bani obținute în urma întreținerii de raporturi sexuale cu diverse persoane.

Cu ocazia percheziției efectuate la domiciliul bărbatului, în municipiul Sibiu, în cursul zilei de ieri, au fost ridicate mai multe mijloace de probă care urmează a fi analizate de către anchetatori. În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Asistam mereu la producerea atator accidente, dar in opinia mea,nu se face mai nimic din partea celor abilitati sa se ocupe de reducerea acestora ,la maxim. De pilda, eu cred ca semaforizarea trecerilor de pietoni,ar fi esentiala ,pt ca ar fi mult mai vizibila ,intr-un trafic intens, pe strazi care fac legatura cu A1,dar si cu zone unde accesul pietonilor (gradinite, scoli, alimentari ,piete, etc etc)se face de cele mai multe ori in graba si din ambele sensuri,astfel ca este dificil si pt .conducatorul auto sa inttervina prompt .Pe de alta parte, emisiile de carbon,s-ar diminua semnificativ,pt ca in momentul in care un vehicul se pune in miscare,dar trebuie sa mai astepte dupa un pieton f. grabit.TOTUSI,viteza trebuie sa fie in atentia soferilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă