spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

PLAN ROȘU pe Hula Bradului din Sibiu. 33 de copii au fost transportați la spital

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Conform surselor Sibiu Independent, ambele autocare sunt înmatriculate în județul Brașov iar toți copiii din autocare sunt de la Seminarul Teologic ” Dumitru Stăniloaie” din Brașov. Aceștia erau plecați în excursie în programul „săptămâna altfel” și se întorceau spre casă.

ACTUALIZARE ora 22:49: Planul roșu a fost dezactivat la ora 22:32. Bilanț final este următorul: 86 de minori și 7 adulți au fost implicați în accident. La spital au fost transportați 33 de minori și un adult cu traumatisme minore și diferite contuzii, toate persoanele fiind conștiente și cooperante. Restul persoanelor au refuzat transportul la spital.


Știre inițială: Două autocare pline cu adolescenți cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, au intrat în coliziune față-spate pe Hula Bradului din Sibiu.

Conform ISU SIBIU, în accidentul rutier sunt implicate aproximativ 90 de persoane minore cu vârste cuprinse între 15-18 ani. La nivelul județului Sibiu s-a activat Planul Roșu de intervenție. Echipajele sosite la fața locului, asistăla momentul acesta copii din cele două autocare și se pare că în jur de 25-30 de copii vor fi transportați la spital.

La fața locului sunt mobilizate următoarele forte: 2 ATPVM, 2 ASAS, 3 SMURD B, 1 SMURD C C , 2- SAJ, 4 B SAJ.

Toate persoanele sunt autoevacuate, 34 de persoane primesc îngrijiri medicale, din fericire nu sunt persoane încarcerate, nici persoane grav rănite.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri