spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO – „Călare” pe mașinile sibienilor. După ce a lovit 8, a FUGIT!

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer ce a lovit aseară, în jurul orei 23:00, OPT mașini parcate pe strada Dorobanților din Sibiu, a fugit fără urmă. Fapta a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.


Pe imaginile video se poate observa cum acesta rulează cu viteză excesivă și acroșează violent o mașină parcată, urcând cu două roți pe aceasta. Apoi pe următoarea mașină. Din cauza impactului, una dintre mașini este proiectată într-un gard. Imediat după bubuiturile puternice, oamenii din case au ieșit în stradă ca să afle ce s-a întâmplat. Speriați, aceștia l-au văzut pe șofer când demara în trombă, acroșând alte și alte mașini. Acesta conducea un VW Touareg înmatriculat în municipiul București. Șoferul acestuia a condus zeci de metri pe sens interzis, iar după ispravă, a abandonat autoturismul lângă fosta cantină CFR, într-o parcare retrasă.

Oamenii au declarat pentru ziarul Sibiu Independent că șoferul era cel mai probabil băut sau drogat însă Poliția este „legată la mâini” în astfel de cazuri. Dacă în urma tamponărilor nu au rezultat victime, șoferul are 24 de ore să se prezinte la Poliție să declare incidentul, mult după ce alcoolul a fost eliminat din organism. Astfel, șoferul primește doar o amendă și urmează să suporte pagubele celorlalte mașini.

Din fericire, nimeni nu se afla în acel moment pe trotuar sau în mașinile parcate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor