10.2 C
Sibiu
marți, 27 februarie, 2024

Află starea victimelor din accidentul de pe Hula Bradului din Sibiu

Știri din Județ

A fost mare panică aseară, pe Hula Bradului din Sibiu, după ce două autocare pline cu copii au intrat într-o coliziune față- spate. A fost activat inclusiv Planul Roșu. Zeci de salvatori au ajuns acolo de urgență.


Conform Dr. Ioana Mătăluță-Bogdan, la Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu s-au prezentat 31 de adolescenți implicați în accidentul rutier petrecut în cursul serii, cu vârste între 15 și 17 ani. Aceștia au fost evaluați, s-au efectuat investigații și s-a constatat că cei mai mulți prezentau leziuni traumatice ușoare, care nu au impus internarea. Trei dintre aceștia au prezentat stare generală bună, dar leziuni traumatice care necesită supraveghere medicală de specialitate și au fost internați în secția Chirurgie și respectiv Ortopedie Pediatrică. La Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au fost aduși 2 pacienți în vârstă de 18 ani, diagnosticați cu contuzii. Aceștia au plecat cu recomandări medicale după ce au primit îngrijiri.

Conform surselor Sibiu Independent, ambele autocare sunt înmatriculate în județul Brașov iar toți copiii din autocare sunt de la Seminarul Teologic ” Dumitru Stăniloaie” din Brașov. Aceștia erau plecați în excursie în programul „săptămâna altfel” și se întorceau spre casă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Doliu în fotbalul sibian

Curățarea bucătăriei în 4 pași simpli

ÎPS Laurențiu a slujit la Gura Râului