17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

VIDEO-FOTO: Accident cu alcool, între doi olteni, pe drumul spre Troița din Șelimbăr

Știri din Județ

Un accident rutier cu victime s-a produs în această seară, la intrarea pe drumul ce duce la Troița din Șelimbăr, porțiune preferată de șmecherii pe patru roți.


Impactul între cele două mașini înmatriculate în județul Vâlcea a avut loc în sensul giratoriu de lângă magazinul Dedeman iar conform martorilor, unul dintre șoferi și-ar fi premeditat manevra periculoasă. Astfel, la ieșirea din sensul giratoriu, șoferul ar fi tras brusc și intenționat de volan, forțând cealaltă mașină să iasă în decor și să rupă un indicator rutier.

Publicitate

Testat cu aparatul etiotest, rezultatul șoferului fiind de 0.11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform Inspectoratului Județean de Poliție SIBIU, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Rahovei, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Vâlcea, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o sibiancă în vârstă de 23 de ani.

În urma impactului, o șoferiță în vârstă de aproximativ 22 de ani a fost rănită și transportată la spital.

„Aseară în jurul orei 22:00 un echipaj SMURD a intervenit la un accident rutier pe strada Prelungirea Mihai Viteazu. O femeie în vârstă de 23 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu conștientă, policontuzionată.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic