spot_img
9.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Adrian Bibu, alături de luptătorii Campionatului Național Universitar de Judo

Știri din Județ

Publicitate

Adrian Bibu, administratorul public al județului Sibiu a fost alături de participanții celei de-a 52-a ediții a Campionatului Național Universitar de Judo, organizat de către Universitatea Lucian Blaga și Federația Română de Judo.


Fostul sportiv de performanță, Adrian Bibu a relatat intr-o postare pe pagina sa de Facebook că a fost un eveniment care l-a făcut se retrăiască emoția camaraderiei și a spiritului de competiție.

Aveam 2 ani și jumătate când tatăl meu, profesor de judo, m-a înscris la acest sport și am putut astfel face cunoștință cu ceea ce înseamnă disciplină, spirit de competiție și camaraderie.

Acest eveniment, mi-a readus amintiri prețioase dar și mi-a oferit sentimentul că mă aflu între prieteni” – declarat Adrian Bibu.

În luna martie a acestui an, Adrian Bibu a înmânat titlul de Cetățean de Onoare al Județului Sibiu judocanului Daniel Natea, iar profesorul universitar Dionisie Turcu a primit Trofeul pentru întreaga activitate, “dovada că Consiliul Județean Sibiu apreciază cu adevărat acest sport” – a subliniat Adrian Bibu, administratorul public al județului Sibiu.

“Îi felicit pe rectorul universității sibiene, dl. Sorin Radu, pentru că a adus la Sibiu o competiție de nivel național, cât și pe comandantul Academiei Forțelor Terestre, dl. general Ghiță Bârsan, gazda evenimentului, pentru condițiile excepționale oferite participanților și publicului.

Am convingerea că toți cei veniți la această competiție vor reveni în județul nostru pentru că noi, sibienii, știm cum să ne tratăm oaspeții!

Și, ca între judocani, tuturor le spun: Rei!” – a transmis Adrian Bibu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului