3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un șofer beat a făcut accident lângă Brădeni. A intrat într-un cap de pod

Știri din Județ

Un șofer beat s-a urcat cu inconștiență la volanul unei mașini iar în jurul orei 06:00, acesta a intrat cu mașina într-un cap de pod situat pe DJ 106, la ieșirea din localitatea Brădeni spre Agnita.


Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Laslea, a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un cap de pod. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, șoferul a suferit un traumatism cranian și alte contuzii.

„SAJ SIBIU ,a trimis de la Agnita, un echipaj de tip B la ieșire din localitatea Bradeni spre Agnita pentru un accident rutier cu o singura victima. Echipajele ISU ,au descarcerat un bărbat de 23 de ani ,echipajul SAJ a preluat bărbatul și a inceput deplasarea spre Sibiu .În același timp ,un echipaj cu medic de la SAJ Sibiu a plecat pentru a prelua victima policontuzionata și cu traumatism cranian. Tânărul este transportat la UPU SIBIU pentru investigații suplimentare și tratament.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș