1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Femeie proiectată afară din mașină, după ce un microbuz nu a păstrat distanța. A fost transportată la spital

Știri din Județ

Un accident rutier s-a produs în această dimineață pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu. Aici, lasagera unei mașini a fost rănită și transportată la spital.


Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane, fără pasageri, pe Șoseaua Alba Iulia, cu direcția spre Turnișor, la intersecția cu strada Vasile Cârlova, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Vurpăr, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Alămor, care intenționa să vireze la stânga spre strada amintită.

În urma impactului, o pasageră în vârstă de 41 de ani a fost proiectată în afară mașinii și a suferit multiple traumatisme. Cel mai probabil aceasta nu purta centura de siguranță. Femeia este domiciliată în localitatea Alămor și a fost transportată la spital.

În zonă se circulă îngreunat.

„Un echipaj SMURD și o autospecială de stingere au intervenit de urgență pe șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu la un accident rutier. O femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, proiectată în afara autoturismului, a primit îngrijiri medicale și este transportată la UPU Sibiu cu multiple traumatisme, conștientă” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri