spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

„Răpire” la Ocna Sibiului. Minora a mai plecat de acasă și în trecut

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: În urmă cu câteva minute, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au depistat-o pe minora în cauză pe raza localității Hașag, la domiciliul unei rude. Adolescenta a declarat că și-a înscenat răpirea pe fondul unor neînțelegeri cu părinții. Minora a fost preluată de către reprezentanții DGASPC Sibiu.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani,care a dispărut de la domiciliu.

La data de 9 mai, în jurul orei 15:30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în intervalul orar 14,00 – 15,30, fiica sa, CIOVICĂ OANA, în vârstă de 14 ani, din localitatea Ocna Sibiului, jud. Sibiu, a dispărut de la domiciliu.

În jurul orei 15: 30, pe poarta de acces în curtea casei, tatăl minorei ar fi găsit un așa zis bilet de răscumpărare, scris rudimentar, prin care părinților li se cer bani în schimbul minorei, fără a preciza o anumită sumă de bani, pe bilet fiind notat și un număr de telefon. De asemenea, femeia a precizat faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 14:00, ar fi trimis-o pe minoră să scoată bani dintr-un ATM din apropierea domiciliului, banii și cardul fiind găsite în locuință de către părinți.

Din verificările efectuate de către polițiștii sibieni nu au rezultat până în prezent indicii care să susțină o eventuală ipoteză a răpirii. Cercetările continuă în vederea identificării martorilor și documentării unui eventual traseu pe care minora l-ar fi parcurs.

În trecut, minora a mai părăsit o dată domiciliul fără știrea părinților, fiind depistată pe raza localității Hașag.

Semnalmente: înălțime 158 cm, greutate 55 de kg, păr șaten, ondulat, voluminos, ochi căprui, constituție atletică.

La momentul plecării, minora purta un hanorac de culoare gri, bluză de culoare albă, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, cu rupturi în zona genunchilor, încălțăminte sport de culoare albă cu dungi negre.

Nu prezintă semne particulare.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?