17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu sărbătorește Noaptea Muzeelor 2023

Știri din Județ

Cu prilejul sărbătoririi evenimentului anual Noaptea Muzeelor, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, instituție care se bucură de susținerea Consiliului Județean Sibiu, își va deschide porțile tuturor celor interesați de patrimoniu cultural local și național. Publicul de toate vârstele este așteptat sâmbătă, 13 mai 2023, între orele 17:00 și 23:00, cu vizite ghidate în spațiile Palatului ASTRA. Pasionații de bibliofilie, memorie locală sau arhitectură, vor fi călăuziți cu ghidaj de specialitate în sălile sediului istoric al Bibliotecii ASTRA: Muzeul Asociațiunii, Sala Festivă și Expoziția de pictură Doina Veturia Papp.

Tot în această zi, vizitatorii vor avea ocazia de a participa la trei tururi ghidate, intitulate sugestiv „Povestea Parcului ASTRA”. Acestea sunt programate la orele 17:00, 19:00 și 21:00 și vor cuprinde povestea Parcului ASTRA și a străzilor din proximitate, expuse de istoricul Răzvan Pop, manager al bibliotecii publice sibiene. Punctul de întâlnire pentru incursiunile în istoria orașului va fi spațiul de pe Terasa bibliotecii (Corpul B, et. 5).

De la ora 20:00, cei mai mici dintre vititatori sunt așteptați la „Povești în pijamale”, program dedicat lecturii poveștilor pentru copii. În spațiul American Corner Sibiu (Corpul B, et.5), sunt invitați toți cei care îndrăgesc personajele de poveste, părinți și copii, deopotrivă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri