7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

BOIȚA: Drumul spre Lotrioara va fi modernizat

Știri din Județ

Veste bună pentru locuitorii din Boița, dar și pentru turiști. Drumul Comunal 73 a primit finanțarea și în curând va intra în modernizare.

Primarul comunei Boița, Nicolae Cocoș, a semnat miercuri la sediul Ministerului Dezvoltării din București contractul de finanțare din programul național de investiții „Anghel Saligny” în valoare de 8 milioane de lei având ca obiect reabilitarea, consolidarea și modernizarea DC 73 Lotrioara.

Deja Primăria Boița este în procedură de achiziție publică cu această lucrare foarte mare și importantă cu o valoare estimată de 10.500.000 lei (TVA inclus) din care 8.000.000 lei din contractul de finanțare și 2.500.000 lei cofinanțare de la bugetul local. „Suntem în etapa de evaluare a ofertelor (avem patru asocieri de firme care au depus oferte) și sperăm noi ca cel mai târziu la începutul lunii iulie să avem contractul de lucrări atribuit și să dăm ordinul de începere a lucrărilor! Acesta este cel mai mare contract de finanțare al comunei Boița de până acum!” a declarat primarul Nicolae Cocoș.

„Vreau să mulțumesc colegilor din Primărie pentru munca depusă, colegilor din Consiliul Local pentru susținere, tuturor instituțiilor și companiilor naționale pentru promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă în demersurile noastre de obținere a avizelor și nu în ultimul rând consultantului nostru PTB CONSULT R unde sunt adevărați profesioniști!” a declarat primarul Nicolae Cocoș.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri