14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Pachet suspect sub o mașină din Sibiu. Cutia era goală!

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Geniștii SRI SIBIU au analizat conținutul coletului suspect și au concluzionat faptul că totul a fost o alarmă falsă. Cutia de sub mașină era goală.


Știre inițială:

Traficul rutier și pietonal este restricționat pe Calea Gușteriței din municipiul Sibiu. La numărul de urgență 112 a fost anunțată prezența unui colet suspect, o cutie ce pare din carton, fiind plasată sub un autoturism situat în parcarea hipermarketului Penny.

La fața locului au fost dislocate de urgență echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației.

Conform surselor Sibiu Independent, Poliția a ajuns la locul indicat în jurul orei 13:00, după o jumătate de oră pompierii ISU SIBIU iar doar apoi, în jurul orei 14:30, Brigada Antitero.

Pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere și un echipaj medical din cadrul ISU Sibiu, precum și un echipaj de jandarmi din cadrul IJJ Sibiu.

De asemenea, intervin specialiști din cadrul SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri