spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

A fugit de război, dar a ajuns să fie agresată sexual la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Caz incredibil petrecut astăzi, într-o stație de autobuz din municipiul Sibiu. O tânără de origine ucraineană scrie în acest moment o plângere la Poliție.


Conform acesteia, aflându-se în stația de autobuz de pe strada Podului din cartierul Gușterița, tânăra în vârstă de 20 de ani a fost abordată de un grup de băieți. Aceștia i-au cerut insistent, numărul de telefon. Lovindu-se de un refuz, băieții au trecut la acte mai puțin morale. Au început astfel să o hărțuiască, să o fugărească iar într-un final, ajunsă din urmă, să o sărute forțat. Mai mult decât atât, aceștia au pipăit-o în zona intimă.

Deși tânăra a urlat , nimeni nu i-a sărit în ajutor. Speriată și șocată, această a apelat la ajutorul unui translator, cu care s-a deplasat la Poliția Sibiu pentru a depune o plângere. Evenimentul neplăcut s-ar fi produs astăzi, în jurul orei 14:00.

Stația de autobuz în care s-a produs incidentul

„La data de 19 mai, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a înregistrat plângerea unei tinere în vârstă de 20 de ani, cetățean străin, prin care aceasta reclamă că, la aceeași dată, în jurul orei 14:00, în timp ce se afla pe strada Podului din municipiul Sibiu, ar fi fost agresată de persoane necunoscute. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și a stabilirii situației de fapt pentru aplicarea măsurilor legale care se impun.” transmit reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?