12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Accident cu victime între Cristian și Săcel. Mașina a ajuns într-un pârâu

Știri din Județ

Un accident grav de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DN 1, între Cristian și Săcel. O mașină a ajuns într-un pârâu.


Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Săcel, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din aceeași localitate, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se într-o zonă de vegetație.

Conducătorul auto a suferit un traumatism cranio-facial, dar și un traumatism la mână. Pasagera din autoturism, o tânără în vârstă de 16 ani, tot din Săcel, a suferit un traumatism facial,traumatism toracic și de șold.

„Saj Sibiu, a trimis de urgenta un echipaj de tip B ,între Cristian și Sacel ,DN1 ,la un accident rutier. Au rezultat două victime, un bărbat de 48 de ani și o minora de 16 ani. Fata ,a fost preluata de către echipajul SAJ si transportată la CPU Luther cu traumatism facial,traumatism toracic și de sold. Echipajul ISU ,prezent la intervenție ,a preluat bărbatul și l-a transportat la spital.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

„Un echipaj SMURD cu medic și o autospecială de descarcerare au intervenit de urgență pe DN1 la ieșirea din Sibiu spre Săliște la un accident rutier. Echipajele au extras din autoturism două persoane, un bărbat de 48 de ani și o fată de 16 ani. Ambele persoane sunt conștiente. Echipajul SMURD a preluat bărbatul care are un traumatism cranio-facial și un traumatism la mână, fiind transportat la UPU Sibiu. Fata a fost preluată de echipajul SAJ prezent la fața locului.” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri