spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Premieră: Artiștii invitați la Transilvania Tattoo Expo pot fi văzuți pictând

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi are loc o premieră pentru Transilvania Tattoo Expo și Muzeul de Artă Contemporană din Sibiu. Este pentru prima dată când artiştii pot pot fi văzuți pictând în interiorul Muzeului de Artă Contemporană din Sibiu.


Încă de luni, şapte elevi de la Liceul de Artă din Sibiu, coordonați de profesorul Viorel Florin, au început o lucrare colectivă, care conţine imagini cu simboluri ale oraşului: Turnul Sfatului, unul din zidurile de pe strada Cetăţii, Catedrala Evanghelică, etc. Această lucrare este continuată azi de alţi doi artişti: Ovidiu Popârţan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo şi artistul Marius Jucan, care va picta şi la finalul săptămânii, când are loc convenţia internaţională de tatuaje la Sala Thalia din Sibiu.

Practic, astăzi, începând cu ora 12.00, la Muzeul de Artă Contemporană din Sibiu (strada Tribunei nr. 6), Ovidiu Popârţan şi Marius Jucan pot fi văzuţi pictând.

Cei care sunt interesați de acest proiect sau doresc să afle informaţii despre Transilvania Tattoo Expo, sunt așteptați la Muzeul de Artă Contemporană începând cu ora 12.00. Vernisajul expoziţiei „Slaves tot the Needles”, care conţine şi această lucrare colectivă de pictură, va avea loc astăzi, la ora 17.00, la Muzeul de Artă Contemporană.

Este pentru prima dată când artişti invitaţi la Transilvania Tattoo Expo, expun la Muzeul de Artă Contemporană din Sibiu.

De asemenea, iubitorii de artă sunt invitați la expoziția ce aparţine Transilvania Tattoo Expo, cea din Promenada Mall Sibiu, unde sunt prezentate motociclete unicat.

Vă aşteptăm cu drag pe strada Tribunei, nr. 6, în cursul zilei de astăzi şi la vernisaj.

Reamintim că, Transilvania Tattoo Expo va avea loc vineri, sâmbăta si duminică, la Sala Thalia din Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Rășinariul are capelă mortuară la standarde