spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Ministrul Apărării Naționale vine la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Ministerul Apărării Naționale organizează joi, 25 mai, în marile garnizoane din țară, precum și la mausoleele eroilor și la cimitirele și parcelele de onoare, ceremonii militare și religioase dedicate Zilei Eroilor, în cadrul cărora vor fi rostite simbolic nume ale eroilor poporului român căzuți la datorie în războaiele purtate de Armata României ori în misiuni executate în teatrele de operații.

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, va participa joi, 25 mai, ora 10.00, la ceremonia militară și religioasă organizată la Monumentul Eroilor din Pădurea Dumbrava, din Sibiu.

Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Eduard Bachide, va participa joi, 25 mai, ora 12.00, la ceremonia militară și religioasă organizată la Mormântul Ostașului Necunoscut situat în Parcul Carol I din București.

De asemenea, cercurile și bibliotecile militare organizează manifestări evocatoare dedicate „Zilei Eroilor”, simpozioane, întâlniri cu istorici sau cu veterani de război, vizite la muzee și monumente comemorative și expoziții de carte.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…