26.2 C
Sibiu
duminică, 16 iunie, 2024

A doua fabrică IFM în județul Sibiu. Adrian Bibu, mesaj către investitori

Știri din Județ

ifm a inaugurat astăzi a doua fabrică la Sibiu. La doar 8 ani de la prima fabrică deschisă, astăzi #ifmily, cum se auto-intitulează firma, a tăiat panglica la cea de-a doua. Invitat special a fost Adrian Bibu, administrator public al Consiliului Județean Sibiu. Acesta a transmis și un mesaj către investitori.


ifm produce și dezvoltă senzori industriali în Sibiu înca din anul 2015 prin divizia ifm efector. Anul 2017 a adus încă un membru în familie – ifm prover care produce și dezvoltă senzori de proces. A doua fabrică, inaugurată astăzi, va găzdui atât divizia ifm prover cât și biroul de vânzări – ifm electronic.

„Este prea puțin să spunem că datorăm această creștere, într-un timp scurt, oamenilor, dedicării, onestității și cunoștințelor lor. Ceea ce ar putea fi definitoriu pentru această realizare ar fi faptul că oamenii sunt cea mai mare valoare a companiei – ei au transformat ifm în #ifmily!” este mesajul companiei lansat astăzi.

O fabrică verde

Noua fabrică ifm este una „verde” – sustenabilă – fiind prima fabrică din Europa certificată după standardele consiliului german pentru sustenabilitatea clădirilor (DGNB International) cu medalia de aur.

Adrian Bibu, mesaj către investitori

Adrian Bibu, administratorul Consiliului Județean Sibiu și consilier local PNL a transmis un mesaj către investitorii de la ifm, dar și către toți potențialii investitori care pot veni în județul Sibiu:

În urmă cu 8 ani ați deschis prima fabrică de la Sibiu, iar astăzi, la inaugurarea cele de-a doua fabrici, cred că putem trage concluzia că județul Sibiu este ofertant pentru investitori.
Ca autoritate publică județeană, Consiliul Județean Sibiu contribuie constant la modernizarea și dezvoltarea infrastructurii economice și sociale.
Chiar în apropierea noastră se află Aeroportul Internațional Sibiu, al cărui terminal este în curs de extindere și modernizare, suma investită depășind 55 de milioane de Euro. Este important să avem o bună și rapidă conectare în privința transportului, drept pentru care, pe lângă Aeroport, ne focalizăm și pe infrastructura de drumuri județene.
Și aici lucrurile se leagă: spre exemplificare, recent am reabilitat drumul județean 106, Agnita – Sighișoara care a îmbunătățit considerabil fluența traficului auto în zonă. În mod sigur, acest drum va fi folosit intens și de angajații viitorului Parc Industrial pe care Primăria Agnita dorește să-l realizeze în perioada următoare.
Sistemul de Sănătate este și el prioritar, astfel încât investițiile în reabilitarea de spații din cele 3 spitale din subordine și achiziționarea de aparatură pentru acestea sunt alte modalități concrete prin care venim în întâmpinarea oamenilor dar și a mediului de afaceri, întrucât o stare bună de sănătate a comunității este dorită de toată lumea.
Cultura și ecoturismul sunt alte două direcții principale în care investim, Muzeul Astra, Filarmonica, Junii Sibiului sau Biblioteca Astra fiind veritabili ambasadori ai culturii, iar Programul Anii Drumeției a devenit o platformă eficientă de promovare a turismului prietenos cu mediul, în folosul turiștilor, producătorilor locali sau al operatorilor de turism.
Suntem în curs de operaționalizare a unei agenții destinate investitorilor, Sibiu Business Agency, prin care dorim să promovăm și să sprijinim parteneriatele dintre mediul public, privat și societatea civilă, în toate domeniile de activitate. Ne-am inspirat din activitatea agenției existente la Viena, conștienți fiind că trebuie să ne inspirăm din proiectele funcționale, cu rezultate bune pentru toate părțile implicate.
Așadar, suntem o administrație deschisă parteneriatelor și apreciem fiecare investitor care, prin activitatea sa, aduce un plus de bunăstare oamenilor acestui județ și contribuie la buna imagine a județului.
Am certitudinea că aici, în România, una din cele 165 de țări în care compania IFM este prezentă, vă veți putea atinge obiectivele economice propuse, iar județul Sibiu să devină un cămin pentru tot mai mulți angajați dvs. din județele limitrofe și, de ce nu, și din alte țări.
Mult succes în activitate!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri