spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

PETIȚIE: Mame din Sibiu cer păstrarea Centrului de Permanență

Știri din Județ

Publicitate

După apariția articolului referitor la închiderea singurului Centru de Permanență medicală din Sibiu de la Dispensarul Cedonia, un grup de mame a înaintat o petiție publică. Acestea cer medicilor de familie să se mobilizeze pentru a ține centrul deschis. Unul din argumente fiind degrevarea Serviciului de Urgență al Spitalului Județean Sibiu.


Redăm mai jos petiția publică, ce poate fi semnată la această adresă https://www.petitieonline.com/signatures/mentinerea_activittii_centrului_de_permanent_de_la_cedonia_sibiu/ . Abia lansată de câteva ore, petiția a strâns 42 de semnături.

Textul petiției

În atenția:

 Doamnei doctor, PILOFF Loredana Doina Maria, Președinte SNMF

 Doamnei doctor, STAN Mihaela, Președintele Patronatului Medicilor de Familie

 Doamnei NICOARĂ Denisa Florentina, Președinte CJAS

Prin această petiție, noi, locuitorii județului Sibiu va solicităm menținerea singurului centru de permanență de la Cedonia din municipiul Sibiu.

Acest centru este vital pentru a degreva Serviciul de Urgență a Spitalului Județean Sibiu și așa destul de  aglomerat. 

Centrul de permanență de la Cedonia este extrem de necesar pentru pacienții copii care nu sunt cazuri grave si la spitalul de pediatrie ar trebui să aștepte multe ore pentru a fi preluați.

Inchiderea  singurului Centru de permanență din Sibiu, ar provoca aglomerație în Serviciul de Urgență a Spitalului Județean si ar duce la surmenarea cadrelor medicale si a personalului.

 De asemenea, închiderea Centrului de permanență de la Cedonia ar duce la supraaglomeratie la Spitalul de pediatrie si la surmenarea cadrelor medicale si a personalului.

Noi, locuitorii județului Sibiu am fost foarte mulțumiți de calitatea actului medical din Centrul de permanență de la Cedonia si solicităm în mod insistent soluționarea cu celeritate a acestei petiții care ține de drepturile pacienților la servicii medicale de calitate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului