1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Neatenția și viteza fac din nou victime pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Știri din Județ

Zeci de accidente se produc lunar în județul Sibiu, unele cu victime, altele doar cu pagubele materiale. În urmă cu două ore, un alt eveniment rutier s-a produs pe A1, la km. 247, în zona ieșirii spre DN 14, pe sensul Sibiu – Sebeș.


Astfel, în timp ce conducea un autocamion pe banda 1, un cetățean străin în vârstă de 36 de ani, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Vâlcea, proiectându-l pe banda 2, unde a fost lovit apoi de alt ansamblu tir, condus de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Arad.

În urma impactului, șoferul autoturismului a suferit traumatisme de membre inferioare și a fost transportat la spital.

Traficul se desfășoară îngreunat.

„Un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere au intervenit de urgență la ieșirea de pe A1 spre Mediaș, la un accident rutier. Echipajul medical a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 33 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism la picioare, conștient. Alte două persoane au fost evaluate medical, neavând nevoie de îngrijiri medicale.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri