8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Clujenii au luat cu asalt Sibiul

Știri din Județ

Finala Cupei României la fotbal se desfășoară în această seară pe Stadionul Municipal Sibiu. U Cluj se întâlnește cu Sepsi. Fanii celor două echipe au început să sosească la Sibiu de dimineață. La orele prânzului terasele din centrul orașului erau pline mai ales de suporterii clujeni.


Cu tricouri personalizate special pentru finală clujenii au împânzit zona centrală a Sibiului în așteptarea meciului de diseară. Toți sunt încrezători în câștigarea Cupei României de echipa lor favorită, U Cluj.

Unii au ales să se răcorească la o bere pe terasele de pe strada Nicolae Bălcescu. Majoritatea sunt bărbați, dar am remarcat și femei care susțin echipa clujeană. Unii au venit chiar și cu familia cu copii mici. Îi distingi după tricouri sau fularele marcate U Cluj.

Fanii Sepsi sunt mult mai puțini prezenți în oraș. Odată cu apropierea meciului numărul mașinilor care vin de la Cluj la Sibiu se înmulțește. Poliția Rutieră Sibiu a atras atenția de ieri să se evite zonele din jurul stadionului, dar și marile bulevarde care se pot ambuteia datorită numărului mare de susținători veniți în oraș.

Echipaje de jandarmi patrulează zona centrală a orașului pentru a preîntâmpina eventuale conflicte între suporterii celor două echipe.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș