17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

S-a lansat platforma civică Sibiu 2024. Cu arhitectul Găvozdea în frunte

Știri din Județ

Arhitectul Alexandru Găvozdea și o echipă numeroasă de specialiști din diferite domenii din mediul privat au lansat astăzi la Sibiu platforma Sibiu 2024. Aceasta se dorește un spațiu de lucru al specialiștilor din diferite domenii pentru a găsi proiecte și idei pentru un Sibiu mai bun.


Și anterior lansării, și la lansare, Găvozdea a spus că nu este o platformă politică. Ea se vrea însă a fi deschisă prin idei și soluții spre mediul politic și administrație pe termen lung. „Ar fi, la un moment dat, de dorit, să fie preluate la nivel politic de cineva. Fără implementare, fără puterea de schimbare, care este evident în zona administrației, care este politică, un proiect foarte frumos, rămâne un proiect foarte frumos, într-un sertar” a spus Alexandru Găvozdea.

Alexandru Găvozdea alături de soția sa, Maria

La lansare au făcut prezentări pe diferite domenii ale unor idei de proiecte Cătălina Costache, Andy Fazekaș, Maria Găvozdea, Ioana Șurubaru, Andreea Tănase. Unii dintre membrii fondatori ai platformei Sibiu 2024, anunțați pe site nu au participat la eveniment.

În sala plină din subsolul casei de la nr. 2 de pe strada Ion Rațiu, care a găzduit lansarea au fost prezenți și oameni de afaceri, ONG-iști, artiști, dar și unii membrii ai USR și FDGR. După eveniment aceștia s-au declarat interesați de ideea platformei civice Sibiu 2024 și au venit să afle detalii despre ideile și proiectele propuse.

VIDEO: Înregistrarea întregii lansări Sibiu 2024

GALERIE FOTO:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri