spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Prefectura Sibiu, despre protestul cadrelor didactice: Solicitările lor vor fi transmise Guvernului României

Știri din Județ

Publicitate

Azi, 26.05.2023, la sediul Instituției Prefectului – Județul Sibiu, a avut loc o acțiune de protest a cadrelor didactice și a reprezentanților S.I.P Sibiu. Aceștia și-au manifestat nemulțumirea față de finanțarea sistemului educațional, potrivit unui comunicat de presă.

Prefectul județului Sibiu, domnul Mircea Dorin Crețu a reiterat că doar prin dialog se poate ajunge la o înțelegere.
Principalele doleanțe prezentate de delegații S.I.P au fost în legătură cu majorarea salariilor personalului din învățământ, în conformitate cu importanța socială a muncii pe care o depun, plata orelor suplimentare efectuate de personalul didactic auxiliar și nedidactic, acordarea sporurilor pentru condiții de muncă deosebite.

Pe această cale, prefectul județului Sibiu, domnul Mircea Dorin Crețu, i-a asigurat pe reprezentanții membrilor de sindicat că solicitările lor vor fi transmise Guvernului României.

La rândul lor, în finalul întâlnirii, reprezentanții Sindicatului Învățământului Preuniversitar și-au exprimat încrederea în Instituția Prefectului – Județul Sibiu și i-au mulțumit domnului prefect pentru înțelegere și disponibilitate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…