spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Dispariție la Cașolț. O femeie în vârstă de 32 de ani este de negăsit!

Știri din Județ

Publicitate

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 32 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.


Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 30 mai, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08,00, soția sa, VALENDORFEAN IONELA SIMONA, în vârstă de 32 de ani, a plecat de la domiciliu, din sat Cașolț, comuna Roșia, județul Sibiu,într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 70 de kg, ochi căprui, păr brunet, lung, constituție atletică.

În momentul plecării, femeia purta un tricou de culoare gri, cu înscris de culoare roșie „Phoenix” și pantaloni de culoare gri.

Semne particulare: tatuaj pe antebrațul drept în forma unei broaște, încercuite de o ramă, tatuaj în formă de coroană pe degetul mijlociu al mâinii drepte.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului