18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Abonamentul „FITS pe 2 roți” este disponibil în aplicația Sibiu Bike City

Știri din Județ

Între 23 iunie – 2 iulie va avea loc cea de-a 30-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Sibiu. În această perioadă, când orașul va fi împânzit de turiști, actori, spectatori români și străini, cea mai bună și rapidă modalitate de deplasare este bicicleta.

Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să utilizeze bicicleta pentru a ajunge în locațiile de spectacole sau la obiectivele turistice, în perioada Festivalului, Primăria Sibiu a creat și a inclus în aplicația Sibiu Bike City (PBSC) un abonament special pentru închirierea bicicletelor Sibiu Bike City.

Abonamentul ”FITS pe 2 roți” va fi valabil 10 zile, în perioada de desfășurare a Festivalului, adică 23 iunie – 2 iulie, și va avea un preț de 80 de lei, mai mic cu 20% decât un abonament obișnuit. Cei interesați pot achiziționa un astfel de abonament din aplicația PBSC până în 2 iulie 2023. Posesorii vor putea utiliza nelimitat bicicletele în perioada celor 10 zile, în intervalul orar 06.00 – 24.00.

Precizăm însă că acest abonament nu este singura modalitate de a folosi bicicletele Sibiu Bike City în perioada Festivalului. Dacă doriți să vă deplasați cu bicicletele Sibiu Bike City pe perioade mai scurte, va rămâne în continuare valabilă închirierea cu ora, precum și celelalte tipuri de abonamente.

3
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc