spot_img
15.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Trei hoți „au dat lovitura vieții lor”. Apoi au gonit nebunește pe autostrada A1 – Sibiu – Alba

Știri din Județ

Publicitate

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, doi din județul Sibiu și unul din județul Vaslui, sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și distrugere, cu un prejudiciu de 35.000 de lei.


În fapt, cei trei sunt bănuiți că, la data de 6 iunie, în jurul orei 0:,45, ar fi pătruns fără drept în incinta unui local din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras un telefon mobil, pachete de țigări, băuturi alcoolice, bani și cheile unui autoturism. Ulterior, tinerii ar fi sustras autoturismul parcat în apropierea localului, distrugând bariera de accesîn parcare, și l-ar fi condus până pe A1, la km. 289, la limita cu județul Alba, unde au fost depistați de către polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi A1 Râmnicu – Vâlcea – Deva.

Polițiștii de investigații criminale au reușit recuperarea de bunuri în valoare de aproximativ 24.000 de lei, bunuri pe care cei trei tineri le aveau asupra lor în momentul depistării.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă