20.2 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

Paradă moto spectaculoasă la Sasha’s BIKE Festival de la Sibiu

Știri din Județ

Sasha’s BIKE Festival, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate iubitorilor de motociclete și muzică rock din România, vă invită la o paradă moto spectaculoasă în data de 11 iunie 2023, între orele 16 și 18, în Sibiu. Parada va fi însoțită de un camion în care va cânta live formația Revolter, una dintre cele mai apreciate trupe de rock din țară. Traseul paradei va fi următorul: Mall Selimbar, bulevardul Vasile Milea, bulevardul Corneliu Coposu, giratoriul de la intersecția cu strada Constituției și înapoi la Mall Selimbar.

Parada moto face parte din campania de promovare a festivalului Sasha’s BIKE Festival, care va avea loc în perioada 16-18 iunie 2023, pe Valea Lotrioarei, în județul Sibiu. Festivalul are un scop umanitar, de a ajuta copiii bolnavi de epidermoliză buloasă, o boală rară și incurabilă care afectează pielea și organele interne. Toate fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi donate Asociației Prietenii Lotrioarei, care se ocupă de îngrijirea și sprijinirea acestor copii.

Vă așteptăm cu drag să participați la paradă și să vă bucurați de muzica bună și atmosfera plină de energie. De asemenea, vă invităm să cumpărați bilete pentru festivalul Sasha’s BIKE Festival, care va fi o experiență unică și memorabilă pentru toți pasionații de motociclete și rock. Biletele se pot achiziționa online de pe site-ul www.ambilet.ro sau direct de la organizatori.

Pentru mai multe informații despre paradă și festival, puteți accesa pagina de Facebook Sasha’s BIKE Festival sau site-ul www.sashabikefestival.ro.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri