spot_img
10.7 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Paradă moto și muzică rock, pe străzile din Sibiu. Totul pentru o cauză nobilă!

Știri din Județ

Publicitate

Sasha’s BIKE Festival, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate iubitorilor de motociclete și muzică rock din România, și-a promovare printr-o paradă moto spectaculoasă. Parada a fost însoțită de un camion în care a cântat live formația Revolter, una dintre cele mai apreciate trupe de rock din țară.

Publicitate

Parada moto face parte din campania de promovare a festivalului Sasha’s BIKE Festival, care va avea loc în perioada 16-18 iunie 2023, pe Valea Lotrioarei, în județul Sibiu. Festivalul are un scop umanitar, de a ajuta copiii bolnavi de epidermoliză buloasă, o boală rară și incurabilă care afectează pielea și organele interne. Toate fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi donate Asociației Prietenii Lotrioarei, care se ocupă de îngrijirea și sprijinirea acestor copii.

„Vă așteptăm cu drag să participați la paradă și să vă bucurați de muzica bună și atmosfera plină de energie. De asemenea, vă invităm să cumpărați bilete pentru festivalul Sasha’s BIKE Festival, care va fi o experiență unică și memorabilă pentru toți pasionații de motociclete și rock. Biletele se pot achiziționa online de pe site-ul www.ambilet.ro sau direct de la organizatori. Pentru mai multe informații despre paradă și festival, puteți accesa pagina de Facebook Sasha’s BIKE Festival sau site-ul www.sashabikefestival.ro „ transmit organizatorii

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai