spot_img
10.7 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Apa a năvălit în gospodăriile sibienilor. Au intervenit peste 20 de pompieri ISU

Știri din Județ

Publicitate

Din cauza precipitațiilor abundente, mai multe gospodării și locuințe din municipiul Sibiu au fost afectate de inundații.

Publicitate

Pompierii militari ISU SIBIU intervin cu 7 motopompe pe următoarele străzi: Dealului, Vasile Cârlova, Anatol France, Dr. Ștefan Stânca și strada Carpen. De asemenea se intervine și în localitatea Bungard unde a fost inundat subsolul unei case.

Probleme au avut și șoferii ce au tranzitat acum două ore, străzile din municipiu. Unii dintre aceștia și-au pierdut din cauza apei mari de pe carosabil, plăcuțele de înmatriculare.

ACTUALIZARE: În urma precipitațiilor înregistrate în această după-amiază 20 de pompieri militari sibieni au acționat pentru scoaterea apei din aproximativ 25 de locații (subsoluri de case – pivnițe, garaje subterane, gospodării-curți). S-a acționat cu un număr total de șase motopompe transportabile, o motopompă renorcabilă, opt electropompe, o autospecială de stingere, o autoscisternă și 6 autospeciale de primă intervenție. S-a intervenit pe următoarele străzi pentru evacuarea apei: Dealului, Vasile Cârlova, Anatol France, Dr. Ștefan Stânca, Carpen, Bungardului, Ștefan cel Mare, Moldoveanu, Locomotivei, Henri Coamndă, Johann Sebastian Bach, Bungardului, Petru Poni, Fabricii, Fântânii, Lupeni, Turghenev, Lebedei, Călugăreni,, Ilarie Chendi, Maramureșului, Călțunul și Strungului.

De asemenea s-a intervenit pentru degajarea unui copac și a unui stâlp de lemn căzute, pe strada Spartacus din municipiul Sibiu.

Fotografie realizată astăzi, 11.06.2023
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai