20.2 C
Sibiu
joi, 20 iunie, 2024

Expoziţie temporară de grafică și pictură „Fantezie și Realitate” la Muzeul Municipal Mediaș

Știri din Județ

Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția pentru Cultură, organizează la sediul Muzeului Municipal expoziția temporară de grafică și pictură intitulată „Fantezie și Realitate”, realizată de către artistul Romulus Boieru. Vernisajul va avea loc joi, 15 iunie 2023, ora 16:00, la sediul muzeului – str. Mihai Viteazu, nr. 46.

Expoziția reuneşte peste 200 de lucrări ale artistului, realizate, în principal, în tehnica artei grafice. Tematica principală a expoziției este axată pe reprezentarea a numeroase personaje mitologice sau din domeniul fantasmagoricului. Modalitatea de prezentare este efectuată cu ajutorul razelor ultra-violete, ceea ce conferă lucrărilor expuse o exprimare aparte pentru privitor.

Publicitate

În cadrul aceluiași eveniment, va avea loc și lansarea primelor două volume din trilogia „Totul despre Tot!”, o sinteză cu tentă enciclopedică pe înțelesul tuturor, concepută de către Romulus Boieru.

Expoziția „Fantezie și Realitate“ va fi deschisă publicului până în data de 21 iulie 2023, cu un program de vizitare de luni până vineri între orele 9 și 17, iar sâmbătă și duminică între orele 10 și 14.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

WORLD REFUGEE DAY la Sibiu

Pieton lovit de mașină pe trecerea de pietoni