spot_img
11.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Sibienii, invitați la expoziția de colaje MiraCOOL

Știri din Județ

Publicitate

O mira-COOL-oasă oază de inspirație artistică vă așteaptă la expoziția de colaje MiraCOOL, unde arta și creativitatea se întâlnesc într-un mod unic și captivant. Avem plăcerea de a vă invita să vă alăturați nouă marți, 20 iunie 2023, la ora 17.00, la nivelul 2 din Turnul Sfatului – Sibiu, pentru a explora universul divers și fascinant al colajelor.

Publicitate

Cu o varietate de lucrări impresionante, expoziția artistului Florentin Logigan (aka. Flo.), reprezintă o oportunitate extraordinară de a descoperi modul în care fotografia și imaginația se combină pentru a crea lucrări remarcabile. Fiecare colaj este un puzzle în sine, compus din fragmente de viață, culori, forme și iluzii, care surprind și încântă privirea.

În cadrul expoziției veți avea ocazia să  descoperiți lucrări care aduc în prim-plan teme sociale, natura, abstractul sau exprimarea emoțiilor, un prilej perfect pentru a vă lăsa imaginația să zboare și a vă bucura de un dialog vizual captivant.

Expoziția de colaje MiraCOOL! este un veritabil teatru de hârtie și deloc întâmplător evenimentul are loc inclusiv pe perioada Festivalului Internațional de Teatru Sibiu, fiind dealtfel inclus in programul festivalului. 

MiraCOOL! este un omagiu adus de catre artist orașului Sibiu și se adresează tuturor iubitorilor de artă, indiferent de vârstă sau nivel de cunoștințe artistice. Vă încurajăm să veniți însoțiți de prieteni și familie pentru a împărtăși împreună această experiență artistică extraordinară.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare