29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

Rabla Local: Municipiul Sibiu a obținut finanțarea pentru plata primei de casare pentru 1000 de rable

Știri din Județ

Administrația Fondului de Mediu (AFM) a publicat lista cu cererile de finanțare din partea unitățile administrativ-teritoriale aprobate spre finanțare pentru casarea autovehiculelor uzate. Primarul Astrid Fodor a semnat miercuri, 21 iunie, contractul de finanțare cu AFM.


“Municipiului Sibiu i-a fost aprobată finanțarea pentru casarea unui număr de 1000 de autovehicule uzate, numărul maxim pentru un municipiu de mărimea Sibiului pentru care se putea solicita această finanțare. Din finanțarea AFM se va plăti către sibieni 2400 lei/autovehicul casat, restul de 600 lei/autovehicul casat urmând să fie asigurat de Primăria Sibiu, din bugetul local.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Publicitate

Următorul pas: AFM va anunța perioada în care sibienii care doresc să participe la program se pot înscrie pe site-ul acestei instituții: Administrația Fondului pentru Mediu (afm.ro) Cetățenii interesați trebuie să urmărească acest site pentru a se înscrie între primele 1000 de persoane care vor beneficia de stimulent.

Pașii ulteriori: Odată înscriși pe site-ul AFM, cetățenii care vor figura pe listele transmise administrației locale de către această instituție vor putea depune la Primăria Sibiu documentele necesare pentru a primi stimulentul de casare, în cadrul unei perioade care va fi anunțată public. Până atunci, pe site-ul sibiu.ro, pe https://www.sibiu.ro/images/uploads/comunicate/Comunicat_Procedura_Rabla_Locala.pdf , cetățenii pot consulta procedura pentru depunerea documentelor la Primăria Sibiu, pentru a putea pregăti din timp cele necesare. Depunerea documentelor se va putea face atât electronic, cât și fizic, la Registratura Primăriei.   

  

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie

Cosmin Vâtcă este antrenor la ACS Mediaș