-2.7 C
Sibiu
luni, 04 decembrie, 2023

Programul estival „Bibliovacanța”, dedicat copiilor cu vârste 7 și 12 ani, începe curând la Biblioteca ASTRA Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

 Programul estival „Bibliovacanța”, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, revine, ca în fiecare an, la Biblioteca Județeană #ASTRA Sibiu, instituție de cultură care se bucură de susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu. Inițiat și organizat de Compartimentul pentru Copii și Tineret, pe parcursul lunilor de vacanță, programul propune micilor sibieni actitivăți educative, creative şi recreative, pornind de la joc, lectură și cunoaștere. Bibliotecarele Compartimentului pentru Copii şi Tineret, cu sprijinul tinerilor din echipa de #voluntari, vor coordona atelierele și activitățile cu juniorii. Temele atelierelor vor fi, și în acest an, variate: lectura poveștilor, cultură generală, bune maniere, curiozități din lumea întreagă, limbi străine, activități creative, arta interpretării dramatice. Pe lângă acestea, cei mici se vor bucura de momentele recreative cu muzică, dans și mișcare, asigurate cu sprijinul unor invitați-surpriză.

 Pentru a oferi posibilitatea cât mai multor #copii de a se bucura de activitățile pregătite, programul „Bibliovacanța” se derulează în două perioade, astfel: 3 iulie – 21 iulie 2023 (seria 1) și 31 iulie – 18 august 2023 (seria 2). Atelierele se vor desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 13:00 (luni-joi) și 10:00 – 12:00 (vineri). Accesul participanților în program se face pe baza Permisului de acces la bibliotecă și achitării taxei de 50 lei/ participant, în limita locurilor disponibile (50 de locuri/ serie).

Publicitate

 Înscrierea participanților la programul „Bibliovacanța” se realizează în perioada  26 – 30 iunie 2023 (interval orar 9:00-17:00), de către unul dintre părinți sau reprezentantul legal, în ordinea cronologică a solicitărilor.

 Informații detaliate privind programul „Bibliovacanța” se pot obține la Compartimentul pentru Copii și Tineret (Str. George Barițiu, nr. 7, corpul B, et.1) și la nr. tel. 0269 210 551, int. 108.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri